Adviseren & Ontwikkelen

 

Vooral doen

Er wordt nogal wat getraind in organisaties... En dat is prima! Leer mensen vooral wat zij nodig hebben om hun werk met plezier en resultaat te doen. Ga dus adequaat aan de slag met trainingsvragen van medewerkers.

 

Gericht en goed

Toch hebben organisaties vaak meer voor ogen. Er is een strategische agenda, er zijn afdelingsdoelen en niet in de laatste plaats: wensen van klanten! Dat vraagt om gemotiveerde mensen die zijn opgewassen tegen hun taak. Mensen met de juiste mentaliteit, die hun talenten graag benutten en ontwikkelen.

 

Visie en doelen

En zo is opleiden vooral een strategische kwestie, want hoe zorg je ervoor dat je met je mensen datgene realiseert waar de organisatie voor staat? Daar is een heldere visie en een uitgekiend ontwikkelingsprogramma voor nodig, waarin persoonlijke doelen en opleidingsdoelen in elkaars verlengde liggen. 

 

Adviseren en ontwikkelen

Karen Knispel adviseert bij het opzetten van een strategisch opleidingsbeleid. Niet onnodig ingewikkeld, maar helder en praktisch uitvoerbaar. Samen inventariseren we wat nodig is en ontwikkelen we de juiste opleidingsprogramma's. Zo werken we niet alleen aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, maar brengen we de hele organisatie in beweging.

 

Schakel Karen Knispel in voor:

  • Strategisch opleidingsadvies
  • Vormgeven van opleidingsbeleid
  • Ontwikkelen van opleidingsprogramma's